Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala României de volei feminin a pierdut două jucătoare înaintea Golden League: Rodica Buterez şi Georgiana Popa s-au accidentat

adevarul.ro
volei masculin

Naţionala României nu se va putea baza în continuare pe căpitanul Rodica Buterez şi jucătoarea Georgiana Popa, ambele accidentate, astfel că au fost nevoite să părăsească lotul în campania din Golden League.

FR Volei a anunţat, miercuri seară, că accidentarea de la un antrenament al Rodicăi Buterez s-a dovedit mai gravă decât se credea la prima estimare.

”Accidentarea căpitanului Rodica Buterez s-a dovedit a fi mai gravă decât ne-am închipuit. Rodicăi i s-a recomandat o pauză totală de 5-6 săptămâni după accidentarea la mâna stângă şi va rata astfel toate partidele din Golden League. Şi Georgiana Popa a trebuit să plece din cantonamentul echipei naţionale şi ea având probleme de sănătate mai vechi. Din păcate, nici ea nu va mai putea juca în partidele cu Cehia şi Slovacia. Le dorim multă sănătate şi le aşteptăm cât mai repede alături de celelalte fete, în tricoul României”, a transmis FRV.

Naţionala de volei feminin a României a pierdut surprinzător prima partidă, la Piteşti, cu reprezentativa Slovaciei, scor 1-3, în primul meci din grupa B a Golden League.

Din grupa B mai fac parte echipele Cehia şi Slovacia, iar după disputarea meciurilor tur-retur, primele două clasate se vor califica în semifinale.

Programul partidelor României în continuare este: cu Cehia (3 iunie, Ostrava, 17.00), returul cu Cehia (8 iunie, Piteşti, 17.00) şi returul cu Slovacia (17 iunie, Nitra, 20.00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.