Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NATO întărește flancul estic. Rusia reacționează agresiv

telegraph.co.uk
vladimir putin

Moscova se vede obligată să ia măsuri de răspuns în condițiile în care NATO își 'intensifică retorica sa agresivă și acțiunile sale agresive' in apropiere de frontierele ruse, a declarat miercuri președintele rus, Vladimir Putin, într-un discurs pronunțat în Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), citat de TASS și RIA Novosti, citate de Agerpres.

Iohannis retrimite o lege în Parlament: LOVITURĂ pentru aleşii penali

'NATO își intensifică retorica agresivă și își consolidează acțiunile agresive în apropierea frontierelor noastre. În aceste condiții, ne vedem obligați să acordăm o atenție specială activităților legate de întărirea capacității de apărare a țării noastre', a reiterat Putin, vorbind într-o reuniune plenară a Dumei, care își încheie sesiunea săptămâna aceasta.

Noi alegeri pentru Dumă a fost stabilite de șeful statului rus la 18 septembrie, conform unui decret prezidențial emis vinerea trecută.

Așa cum a fost înainte de al Doilea Război Mondial, Moscova nu vede astăzi un răspuns pozitiv din partea partenerilor săi, a afirmat președintelui rus, a cărui declarație intervine în contextul în care Rusia comemorează miercuri 75 de ani de la invazia nazistă din 22 iunie 1941.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.