Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naufragiu în largul coastelor Bahamas - 16 morți

Reuters
naufragiu

Șaisprezece persoane au murit după ce o ambarcațiune care transporta migranți haitieni s-a răsturnat în largul coastelor Bahamas, au anunțat duminică autoritățile, pe fondul unui val continuu de migrație maritimă spre Statele Unite, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Pe lângă cele 16 persoane decedate, patru femei și 17 bărbați au fost salvați în urma incidentului, a declarat pentru Reuters ministrul imigrației, Keith Bell.

„Deplângem viețile pierdute ale celor care caută un mod de viață mai bun”, a spus Bell. „Cei care se află aici și au familii și prieteni în Haiti, încurajați-i pe cei dragi să nu-și riște viața”.

Poliția din Bahamas a declarat că ambarcațiunea s-a răsturnat la aproximativ 11 kilometri în largul insulei New Providence.

Bahamas este o rută de tranzit frecventă pentru migranții haitieni care încearcă să ajungă în Statele Unite. Călătoriile periculoase pe mare cu nave șubrede au devenit tot mai frecvente în ultimul an, deoarece haitienii fug de sărăcie și de violența tot mai mare a bandelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.