Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA a decis să suspende testele pentru marijuana în sezonul 2020/2021

NBA

Liga nord-americană de baschet (NBA) şi Sindicatul jucătorilor (NBPA) au decis să renunţe la testele doping pentru marijuana în timpul sezonului 2020/2021, transmite Reuters.

Jucătorii au ajuns deja în oraşele lor de origine pentru noul sezon de 72 de jocuri, care începe pe 22 decembrie, la două luni după ce NBA a încheiat sezonul trecut într-o carantină controlată în bula de la Walt Disney World din cauza pandemiei de coronavirus.

''Din cauza circumstanţelor neobişnuite coroborate cu pandemia de coronavirus, NBA a decis alături de NBPA să suspende testele pentru marijuana în sezonul 2020/2021 şi să ne concentrăm pe programul de testare inopinată a abuzului de produse şi medicamente care îmbunătăţesc performanţa'', a declarat Mike Bass, purtător de cuvânt al NBA.

Un număr de 48 jucători din cei 546 testaţi au fost depistaţi pozitiv la Covid-19, în cadrul programului de testare lansat de NBA la începutul noului sezon.

Antrenamentele individuale din NBA au început de marţi, iar cele colective sunt programate începând cu 6 decembrie, în timp ce primele jocuri din presezon vor avea loc din data de 11 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.