Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA: Andrew Wiggins (Warriors) nu va putea juca la meciurile de acasă, după ce a refuzat să se vaccineze

NBA

Jucătorul american Andrew Wiggins, care a refuzat să se vaccineze contra COVID-19, nu va putea juca meciurile de acasă ale echipei sale în sezonul viitor al Ligii nord-americane de baschet (NBA), care a respins cererea unei excepţii din motiv religios, transmite AFP.

NBA a precizat într-un comunicat că a analizat şi a respins cerea de excepţie a lui Andrew Wiggins pe motive religioase de la ordonanţa departamentului de sănătate publică din San Francisco, care impune ca toate persoanele peste 12 ani să fie vaccinate pentru a participa la evenimente cu mare audienţă în spaţii închise: ''Wiggins nu va putea juca meciurile de acasă ale lui Warriors până când va îndeplini această condiţie''.

Ca şi San Francisco, metropola New York a impus acceaşi condiţie care îi vizează direct pe jucătorii francizelor Knicks şi Brooklyn Nets, informează Agerpres.

Jucătorii nevaccinaţi vor putea juca viitorul sezon, acolo unde primesc aprobarea primăriilor, dar conform protocoalelor NBA ei trebuie testaţi zilnic în zilele de antrenament, de deplasare şi de meci. Jucătorii vaccinaţi cu ambele doze nu sunt supuşi testelor cotidiene.

În martie, Wiggins, 26 ani, declară că ''deocamdată nu mă voi vaccina, dar nu e o critică faţă de cei care se vor vaccina. Îmi iau propriile decizii. În acest moment am decis să n-o fac''.

Warriors joacă primul meci acasă din sezon regulat pe 21 octombrie contra lui Los Angeles Clippers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.