Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA: Boston Celtics s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Est

espn
baschet nba

Boston Celtics, cea mai bună echipă din sezonul regulat al Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Est după ce a surclasat-o miercuri pe Miami Heat, scor 118-84, în faţa propriului public, scorul general fiind 4-1, informează AFP.

Boston Celtics a zdrobit-o pe Miami Heat, care o eliminase anul trecut în finala Conferinţei de Est. Jaylen Brown şi Derrick White au marcat câte 25 de puncte şi au făcut ca absenţa pivotului leton Kristaps Porzingis să treacă neobservată. În ciuda celor 23 de puncte ale lui Bam Adebayo, Heat a fost în mare dificultate, echipa neputând conta de mai mult timp pe vedeta sa, Jimmy Butler, accidentat.

Formaţia din Boston va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Cleveland Cavaliers şi Orlando Magic, prima dintre acestea conducând acum la general cu 3-2.

Tot miercuri, Los Angeles Clippers, care a fost gazdă, a fost umilită de Dallas Mavericks (123-93), suferind cea mai clară înfrângere din istoria participării sale în play-off. Într-o Crypto.com arena din care spectatorii au început să plece în ultima repriză, Clippers nu a găsit niciodată soluţia în apărare în faţa lui Luka Doncic (35 de puncte, 10 pase decisive) şi a coechipierilor săi.

Condusă acum cu 3-2 la general, Clippers este aproape de eliminare şi va merge vineri la Dallas pentru a încerca să evite o nouă deziluzie în play-off, deşi s-a întărit în ultimii ani cu staruri precum Kawhi Leonard, Paul George, James Harden şi Russell Westbrook.

Seriile din play-off-ul NBA se dispută după sistemul "cel mai bun din 7 meciuri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.