Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Boston Celtics şi Milwaukee Bucks, învingătoare în deplasare

espn
baschet nba

Echipele Boston Celtics şi Milwaukee Bucks, ocupantele primelor două locuri în Conferinţa de Est, au câştigat meciurile disputate sâmbătă în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA).

Celtics, liderul autoritar al ierarhiei Estului (58 de victorii, 16 înfrângeri) şi cea mai bună echipă a sezonului, venea după două înfrângeri cu Atlanta Hawks, suferite pe 25 şi 28 martie, dar s-a relansat sâmbătă pe parchetul formaţiei New Orleans Pelicans, pe care a învins-o cu scorul de 104-92.

Jayson Tatum a înscris 23 de puncte pentru Boston Celtics, în timp ce Kristaps Porzingis a contribuit cu 19 puncte şi 10 recuperări la acest succes.

Milwaukee Bucks, care suferise la rândul ei două eşecuri în meciurile anterioare, a învins în deplasare, cu scorul de 122-113, formaţia Atlanta Hawks, graţie unei evoluţii strălucitoare a grecului Giannis Antetokounmpo, autorul a 36 de puncte, 16 recuperări şi 7 assist-uri.

Cu 47 de victorii şi 27 de înfrângeri, Milwaukee Bucks ocupă locul secund în Conferinţa de Est, urmată la mică distanţă de Cleveland Cavaliers (45 de victorii, 29 de înfrângeri).

Într-un alt meci programat sâmbătă în NBA, echipa Orlando Magic a dispus pe teren propriu, cu scorul de 118-88, de formaţia Memphis Grizzlies.

Wendell Carter Jr. a reuşit 15 puncte şi 13 recuperări, în timp ce alţi doi jucători de la Orlando Magic, Cole Anthony şi Jalen Suggs, au înscris la rândul lor câte 15 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.