Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA: Brooklyn Nets, învingătoare în derby-ul cu LA Lakers

www.agerpres.ro
NBA

Derby-ul de joi din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), care ar putea reprezenta capul de afiş al finalelor din luna iulie, a revenit echipei Brooklyn Nets, care s-a impus pe propriul teren cu 109-98 în faţa campioanei en titre, Los Angeles Lakers, ceea ce nu l-a împiedicat însă pe superstarul LeBron James să depăşească cifra de 35.000 de puncte înscrise în carieră, informează AFP potrivit Agerpres.

Fără Kevin Durant, accidentat la ischiogambieri, dar cu James Harden în formă, autor a 23 de puncte, Brooklyn Nets s-a impus cu autoritate, dând dovadă de o redutabilă eficacitate la aruncările de la distanţă prin specialistul Joe Harris (21 puncte) şi francezul Timothe Luwawu-Cabarrot (15 puncte). Kyrie Irving a adăugat şi el 16 puncte.

De partea cealaltă, LeBron James şi-a trecut în cont 32 de puncte, dar fără un veritabil suport ofensiv în afara lui Kyle Kuzma (16 puncte), Lakers, privată de Dennis Schroder (protocol Covid-19), nu a putut ţine piept adversarului.

LeBron James a devenit cu această ocazie al treilea jucător din istoria ligii care a depăşit pragul de 35.000 de puncte şi se apropie de legendarii Karl Malone (36.928) şi Kareem Abdul-Jabbar (38.387).

Alte rezultate consemnate joi:
Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 96-110
Sacramento Kings - Miami Heat 110-118

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.