Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - 'Miami Heat e disperată, noi trebuie să fim şi mai mult', a spus antrenorul lui Nuggets

Baschet

"Ei sunt disperaţi, noi trebuie să fim şi mai mult", a avertizat Michael Malone, antrenorul echipei Denver Nuggets, duminică, înaintea meciului cu numărul cinci al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), programat luni, informează AFP, potrivit Agerpres.

Denver Nuggets conduce cu scorul de 3-1 în această serie şi îi lipseşte o victorie pentru a deveni campioană pentru prima oară.

"Şi ce mă preocupă cel mai mult, înaintea acestui meci, este natura umană şi faptul că trebuie să luptăm împotriva ei. Majoritatea echipelor, atunci când conduc cu 3-1, au tendinţa să se relaxeze, joacă de o manieră mai destinsă şi au impresia că vor câştiga", a explicat Malone.

"De aceea, mesajul pe care îl adresez jucătorilor mei, este să considerăm că noi suntem conduşi cu 3-1 şi nu invers", a adăugat el.

"Ceea ce este bine pentru noi, este că în bula (anti-Covid de la Orlando, pentru play-off-ul 2020), noi am fost conduşi cu 3-1 în cele două serii (contra lui Utah Jazz şi LA Clippers) şi am reuşit să revenim şi să câştigăm. Noi ştim că totul este posibil", a adăugat el.

"Victoria este obligatorie pentru noi. Sper că aceasta va fi starea de spirit cu care băieţii vor intra pe teren, iar atunci putem câştiga", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.