Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - San Antonio Spurs şi vedeta Victor Wembanyama vor disputa un meci la Paris

espn
baschet nba

Baschetbalistul francez Victor Wembanyama, tânăra vedetă a NBA, şi antrenorul său, Gregg Popovich, au anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că echipa San Antonio Spurs va susţine cel puţin un meci la Paris în sezonul viitor, informează AFP, potrivit Agerpres.

După victoria lui Spurs în faţa lui Brooklyn Nets (122-115), Gregg Popovich a minimalizat importanţa locului unde echipa sa câştigă un meci, fie acasă, în sala Frost Bank Center, sau în deplasare.

"Puţin îmi pasă de locul unde câştigăm, poate să fie chiar şi la Timbuktu (Mali)", a spus tehnicianul, adăugând apoi că echipa sa va juca la Paris.

În ultimele două sezone din liga profesionistă nord-americană de baschet s-a mai disputat un meci în capitala Franţei, Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets, în ianuarie. Dar chiar dacă liga nu şi-a dezvăluit oficial planurile pentru meciurile din afara Statelor Unite, San Antonio a confirmat un meci la Paris în sezonul viitor.

"Abia aştept. Acest meci sau meciuri sunt foarte importante pentru mine, pentru că este oraşul meu, locul de unde provin", a spus jucătorul de 20 de ani.

Wembanyama a fost decisiv pentru echipa sa, înscriind 33 de puncte în meciul câştigat cu Brooklyn Nets, cu scorul de 122-115, după prelungiri.

Uriaşul francez (2,24 m) a completat meciul cu 15 recuperări, 7 pase decisive şi 7 capace.

San Antonio Spurs, ultima clasată în Conferinţa de Vest, a reuşit cu această ocazie a 15-a victorie din acest sezon, faţă de 53 de înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.