Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Victor Wembanyama, vedeta lui San Antonio Spurs în Summer League

Baschet

Victor Wembanyama, noua vedetă a NBA, şi-a confirmat statutul de numărul unul la draftul din acest sezon al ligii profesioniste nord-americane de baschet, participând duminică la al doilea său meci din Summer League cu echipa San Antonio Spurs, pierdut însă cu 80-85, informează AFP, potrivit Agerpres.

Wembanyama a avut o prestaţie demnă de statutul său, cu 27 pct şi 12 recuperări în 27 de minute de joc, după ce vineri, la prima sa apariţie sub tricoul echipei texane, jucătorul de 19 ani a avut dificultăţi pe partea ofensivă, cu o lipsă de precizie.

Sâmbătă, la o operaţiune de comunicare cu Kareem Abdul-Jabbar, cel mai bun jucător din NBA în 1971, 1972, 1974, 1976, 1977, 1980, Wembanyama a făcut referire la adaptarea sa.

"Nu sunt decât un debutant, trebuie să învăţ. Nu am ştiut prea bine ce am făcut în primul meci, probabil va mai fi la fel şi în următoarele...Dar totul va veni cu timpul", a declarat Wembanyama.

Victor Wembanyama a fost ales luna trecută de pe prima poziţie la draftul NBA (selecţia tinerilor jucători) de către clubul San Antonio Spurs, o premieră istorică pentru un jucător francez.

Internaţionalul de 19 ani este considerat jucătorul cu cel mai mare potenţial din baschetul mondial după starul LeBron James, recrutat în urmă cu 20 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.