Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBC: Jocurile Olimpice de la Tokyo, 'cele mai urmărite din istorie pe internet'

stillmed.olympics.com
Jocurile Olimpice

Postul american de televiziune NBC a anunţat, luni, că Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost "cele mai urmărite din istorie pe internet", în ciuda audienţelor în scădere la TV în raport cu Jocurile precedente, conform presei de specialitate, citată de AFP.

Jocurile au atras pe NBC o audienţă medie de 15,1 milioane telespectatori, dar au fost preferate pe internet, cu aproximativ şase miliarde de minute de streaming şi 2,9 miliarde de impresii pe conturile de Facebook, Twitter şi Instagram ale reţelei NBC, potrivit agerpres.ro.

NBC a produs în total aproape 120 de miliarde de minute de conţinuturi de la Jocurile Olimpice, care au fost difuzate pe toate platformele (radio, televiziune, cablu, digital), inclusiv pe noua sa platformă de streaming Peacock, creată în urmă cu doi ani.

Totodată, 150 milioane de americani au urmărit ceremonia de închidere pe NBC, conform postului.

Conform lui Tom Jones, un cronicar al Institutului Poynter, specializat în media, circa 10 milioane de telespectatori au fost mai puţini decât la Rio, din cauza decalajului orar (o jumătate de zi), a Covid-19 şi a absenţei spectatorilor din majoritatea site-urilor olimpice.

Totuşi, conform site-ului internet Sports Media Watch, audienţele pentru a doua săptămână au fost cu 42 la sută mai mici decât în aceeaşi săptămână la Rio în 2016, ceea ce ar face din Tokyo Jocurile cele mai puţin urmărite din istorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.