Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ndombele (Galatasaray) e suspendat de club din cauza greutății: Mănâncă prea des de la fast-food

Galatasaray

Jucătorul Tanguy Ndombele nu va mai evolua pentru Galatasaray în curând. Absent de la victoria de sâmbătă din campionat, 1-0 la Rizespor, mijlocaşul francez ar fi fost lăsat în afara lotului profesionist. Potrivit presei turce, jucătorul de 26 de ani, care este împrumutat de la Tottenham în acest sezon, a fost pedepsit pentru obiceiurile sale alimentare proaste.

Antrenorul său, Okan Buruk, ar fi aflat că acesta a comandat un meniu cu un hamburger uriaş, cartofi prăjiţi şi o Cola după înfrângerea de săptămâna trecută din Liga Campionilor cu 1-3 în faţa formaţiei Bayern Munchen, în Liga Campionilor, potrivit news.ro.

Un meci în care fostul jucător de la Lyon a intrat pe teren cu zece minute înainte de final. A fost suficient pentru a-l înfuria pe antrenorul său, cu care s-ar fi certat. Buruk ar fi avut cuvinte foarte dure la adresa lui Ndombele, spunându-i că nu va mai juca până când nu va fi într-o formă acceptabilă. La momentul semnării sale, în septembrie, Ndombele ar fi ajuns la Istanbul cu şase kilograme în plus. Clubul l-ar fi pus la dietă pentru a încerca să-l facă să piardă din grăsimea corporală. Dar două luni mai târziu, el cântărea încă peste 80 kilograme, în timp ce Galatasaray a estimat că greutatea sa trebuie să fie la aproximativ 75 kg.

De când s-a mutat în Turcia, Tanguy Ndombele se pare că mănâncă sănătos la club, dar are şi obiceiul de a se dezlănţui acasă şi comandă în mod regulat mâncare de la fast-food până târziu în noapte.

De la sosirea sa, Ndombele a jucat doar 123 de minute în 7 meciuri, în toate competiţiile. Deşi s-a angajat până în vara anului viitor, el ar putea fi trimis înapoi la Spurs în perioada de transferuri din iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.