Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ne-au bătut și la Under 20. Germania U20 - România U20 s-a terminat cu un scor usturător pentru noi

digisport.ro
nationala u20 fotbal

Echipa under 20 a României a fost învinsă, luni, la Potsdam, cu scorul de 4-0 (0-0), de reprezentativa similară a Germaniei, într-un meci amical.

Au marcat: Nebel '60 (p), Kehrer '73, '87, Schmidt '86.

În minutul 59, Duţu a comis un henţ în careu şi Nebel a marcat din lovitură de la 11 metri. În minutul 73, Kehrer, aflat într-un ofsaid nesancţionat de asistent, a ridicat scorul al 2-0, după un şut cu piciorul din interiorul careului mare, în urma unei centrări de pe partea dreaptă. Schmidt a făcut 3-0, după ce a marcat cu capul, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Două minute mai târziu, după un contraatac, Obuz a centrat de pe partea stângă şi Kehrer a împins balonul în poartă din interiorul careului mic.

Selecţionerul Bogdan Lobonţ a folosit următoarea echipă: Hindrich (Silveanu '75) – Coubiş, Giafer, Duţu (Oroian '83) – Grosu,  Perianu, Grameni (Ghindovean '75), Mărginean, Buta – Mustacă (Rădăslăvescu '75), Cr. Dumitru (Suciu '61).

Selecţionerul gazdelor, Christian Wörns, a trimis pe teren următoarea formaţie: Gebhardt – Atemona, Lawrence,  Schmidt – Asta, Rohl (Schwirten '79), Tauer, Nebel, Weishaupt – Beier (Obuz '72), Kehrer.

Acesta este al doilea meci pierdut cu o diferenţă de scor mare de nou-înfiinţata echipă U20, după 1-6, în Anglia, la 6 septembrie.

În alte două amicale, disputate pe teren propriu, România a învins Portugalia, scor 2-1, la 2 septembrie, şi Cehia, cu acelaşi scor, la 7 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.