Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ne îmbătăm cu apă rece. Procentele oficiale privind răspândirea covid nu corespund cu realitatea

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Este un procent mult mai mare de cazuri covid în județele marcate de autorități cu incidență ușoară, este de părere Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU-SL la Senatul României, dacă ținem cont de doi factori: numărul mic de testări care se fac în aceste județe și influența politicului asupra deciziilor administrative, pe fondul alegerilor care urmează să aibă loc în 6 decembrie.

„Din păcate, în unele cazuri nu se testează suficient și oamenii se îmbată cu apă rece crezând că nu au atins acele procente care impun măsuri clare în sensul protejării, în alte locuri avem persoane care mai și manipulează cifrele și uite așa ajungem în această situație.

Unor edili ai noștri este clar că le este frică să ia măsuri care pot să fie nepopulare și care pot să ducă la pierdere de voturi. Vedeți că și presiunea alegerilor din 6 decembrie, schimbă sau îi obligă pe cei care conduc comunitățile noastre să gândească altfel. În loc să se gândească la viața și la sănătatea oamenilor, se gândesc la numărul de voturi pe care îl vor primi în campanie partidele pe care le reprezintă. Și atunci, când gândești prin prisma voturilor, în loc să judeci gândindu-te la oameni, așa cum trebuie să facă orice politician și reprezentant al statului, asta se întâmplă, ne expun viețile, ne expun la abuzuri de tot felul și uite așa ajungem în stadiul ăsta și în scenariul roșu în toată țara.”, a precizat Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.