Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Neșu: ‘Voi merge la Referendum și dacă trebuie să aduc toate rampele’

/www.ganduridinierusalim.com

Fostul fotbalist Mihai Neșu a anunțat că va merge la Referendumul pentru modificarea articolului 48 din Constituție și va vota „Da”.

„Omul e singura ființă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-și producă singur dispariția. Deși e singura ființă capabilă să judece. Au fost strânse semnături de la trei milioane de români pentru referendum, e o șansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revizuiește legea asta și rămâne așa vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu mașina de spălat, cu alte alea și alți ăia. Doamne ferește!”, a spus Mihai Neșu, relatează RomaniaLiberă.ro.

„E lăsat de Dumnezeu ca un bărbat să se căsătorească cu o femeie. Altfel, apar repercusiuni și se alege praful. Și de noi, și de ei, fiindcă noi, oamenii, suntem legați unii de alții. Dragostea lăsată de Dumnezeu nu e cea a celor ce susțin promovarea homosexualității, a schimbărilor de gen. Sau să-ți fie luat copilul de acasă, cum s-a întâmplat în Canada, fiindcă fiind băiat i-ai spus că e băiat și nu l-ai lăsat să aleagă el ce este. Niște enormități”, a continuat fotbalistul țintuit de 7 ani într-un scaun cu rotile, suferință care nu a făcut decât să-l apropie de Dumnezeu.

Întrebat dacă va merge la Referendum, Mihai Neșu a răspuns: „Clar. O să reușesc cumva. Și dacă nu-mi va fi reparată mașina, am o Lancia Voyeger, mă duc prietenii în brațe, aduc toate rampele și tot merg. Nu zici doar Da pentru clarificarea în Constituție, ci este și o dovadă de credință, dovedești că te lupți pentru Dumnezeu. Altfel, vreți să vă lepădați de Dumnezeu? N-o să fie bine. În afara celor trei milioane de semnatari, cred că vor fi mai mulți care vor vota pentru a trece în Constituție, clar, că o căsătorie e legătura dintre un bărbat și o femeie, nu între soți, care ar fi interpretabilă”, a conchis Neșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.