Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neamț: Un pieton a fost rănit într-un accident rutier, după ce un TIR scăpat de sub control a ieşit de pe partea carosabilă

Ora de Sibiu
tir rasturnat 2

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier petrecut joi dimineaţă, în localitatea Pipirig, pe DN15B, după ce un TIR scăpat de sub control a ieşit de pe partea carosabilă şi a intrat într-un gard, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, scrie Agerpres.

Pietonul, un bărbat de aproximativ 44 ani, a fost surprins de autotren pe trotuar, fiind accidentat grav. Victima fost preluată în stare de inconştienţă de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

Citește și: Reuniunea Consiliului JAI, umbrită de proteste - Polițiștii și angajații din penitenciare iau cu asalt sediile ministerelor de Interne și Justiție

Pompierii ISU Neamţ au intervenit la locul accidentului cu o autospecială şi au fost sprijiniţi de echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Pipirig, alături de care au repus TIR-ul pe şosea. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.