Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neamţ: Anchetă a poliţiştilor după ce o femeie şi trei copii ar fi mâncat jeleuri produse în afara ţării, li s-a făcut rău şi au fost internaţi în spital

actualmehedinti.ro
Ambulanta Mehedinti

Poliţiştii din Neamţ au deschis o anchetă după ce o femeie în vârstă de 39 de ani şi trei copii ar fi mâncat jeleuri produse în afara ţării, li s-a făcut rău şi au fost internaţi în spital, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis luni, printr-un comunicat, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti au fost sesizaţi prin apel 112, la sfârşitul săptămânii trecute,  cu privire la faptul că, la o unitate medicală din Roman au fost internate patru persoane, ce manifestau o stare de rău.
“Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 17 iunie, în jurul orei 12.00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara ţării, ulterior aceştia manifestând o stare de rău şi fiind transportaţi la o unitate medicală, din municipiul Roman”, a anunţat IPJ Neamţ.
Poliţiştii fac cercetări în acest caz cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Anchetatorii au menţionat că jeleurile respective erau din afara ţării şi fuseseră aduse în România de un prieten de familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.