Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neamţ: Şapte persoane, implicate într-un accident rutier produs pe DN 2. Două dintre ele au fost duse la spital

Inquam Photos/ Octav Ganea
politia controale razie

Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă după amiază pe drumul naţional 2, în judeţul Neamţ, unde două autoturisme s-au ciocnit. În urma coliziunii, două dintre persoane au fost duse la spital, pentru una dintre victime fiind necesară intervenţia echipelor de descarcerare.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 2 – E 85, pe raza localităţii Horia, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane, scrie News.ro.

„Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit într-unul din autoturisme o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM ulterior fiind transportată la camera de primiri urgenţe Roman. Conducătorul auto, un bărbat de 72 ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportat la camera de primiri urgenţe Roman”, transmite ISU Neamţ.

Celelalte cinci persoane se aflau în doilea autoturism implicat, acestea ieşind singure din maşină înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Niciuna dintre ele nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.