Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neasteptat. Dragnea ii da dreptate lui Iohannis

dragnea iohannis

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea a facut o declaratie neasteptata, dandu-i dreptate presedintelui Klaus Iohannis in problema pensiilor speciale pentru parlamentari, dupa ce acesta a retrimis proiectul de lege in Parlament.

Dragnea considera ca nu a existat o discutie 'completa' pe aceasta tema si este de acord cu nevoia unei dezbateri mai ample a problemei.

„A fost un vot în Parlament. Eu susțin lucrul ăsta, numai că probabil de-aia l-a întors și președintele. Nu am citit motivarea sau argumentația pentru care a întors-o, dar se întâmplă așa ceva pentru că nu a fost discuția completă, la care să fie inclus și președintele. Când iei categorii sociale, una câte una, și le iei separat, orice măsură bună, necesară pentru o anumită categorie, generează tensiuni în altă parte și cred că și asta cu pensiile trebuie discutată în pachetul complet care să fie rezultatul unei dezbateri clar asumate, limpezi, în care să participe toți actorii sociali, Ministerul Muncii, de Finanțe, Administrației, Educației ect”, a explicat Liviu Dragnea, potrivit Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.