Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEATENȚIE Cum s-a dus îmbrăcat Klaus Iohannis la un eveniment de curățenie - FOTO

Inquam Photos / George Calin
Inquam Klaus Iohannis gunoaie

Președintele Klaus Iohannis participă, la ora transmiterii acestei știri, la un eveniment organizat de Let`s Do It, Romania! Este un eveniment pilot de curățenie desfășurat cu ocazia Zilei de Curățenie Națională de pe 15 septembrie. Evenimentul pilot are loc în Pădurea Cernica, localitatea Pantelimon, Ilfov.

Iohannis s-a echipat într-o pereche de blue-jeans și un tricou, la care a asortat pantofi sport colorați. A fost nevoie de intervenția fotografului de la Administrația Prezidențială pentru a-i atrage atenția președintelui că și-a suflecat pantalonii de jeans și nu dă bine în poze. Iohannis s-a conformat și a așezat pantalonii, dar și tricoul. După ce a primit o pereche de mănuși de la organizatori, șeful statului a pornit în campania de strâns gunoaie.

Citește și: Premierul României, Viorica Dăncilă, a dezvăluit planurile pe perioada președinției Consiliului Uniunii Europene! Care sunt prioritățile

Let`s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială desfășurat in Romania, care a reusit să mobilizeze peste 1 400 000 de voluntari în cele 5 Zile de Curățenie Națională desfășurate începând cu anul 2010.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.