Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIA de la granițe CONTINUĂ: Aproape 100.000 de oameni, la vămile României, în 24 de ore

IGPF
Vama Nadlac

Continuă nebunia la granițele României, de mai bine de o lună de zile. Poliția de Frontieră a anunțat că aproape 96.000 de oameni au tranzitat duminică punctele de trecere a graniței, cei mai mulți dintre ei pe sensul de intrare în țară, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, punctele de frontieră au fost tranzitate duminică de aproximativ 95.900 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 28.600 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 56.200 persoane cu 16.200 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 39.700 persoane cu 12.400 mijloace de transport.

Citește și: Ion Cristoiu a descifrat codul ultimelor zile: 'Diversiunea Revine Apocalipsa şi-a făcut efectul'

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 35.900 de persoane şi 13.600 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 23.900 de persoane cu 8.200 mijloace de transport.

„Poliția de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.