Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie! Doi bărbați s-au luat la pumni în sediul poliției: Un agent a mâncat și el bătaie

Pinterest
politia nu treceti

Doi bărbaţi care au fost implicaţi într-o altercaţie în Petroşani au fost chemaţi la sediul Poliţiei din municipiu, pentru a fi audiaţi, însă la un moment dat cei doi au avut un schimb de replici, după care au început să se lovească. Un poliţist a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi, poliţistul fiind împins de unul dintre bărbaţi şi lovit de cel de-al doilea.

”La data de 05 martie 2024, în jurul orei 09:20, la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, din Petroşani, însoţit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, la Poliţia Municipiului Petroşani (ca urmare a unei altercaţii ce a avut loc în Petroşani, la data de 15 februarie a.c.). La un interval de câteva minute, la sediul Poliţiei s-a prezentat şi un bărbat de 39 de ani, din Petroşani, împreună cu apărătorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, în cadrul aceluiaşi dosar penal”, a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.
La un moment dat, cei doi bărbaţi au început un schimb de replici
”În timp ce ofiţerul de serviciu înregistra persoanele menţionate în registrul de acces al persoanelor în sediul Poliţiei, între bărbatul de 39 de ani şi cel de 54 de ani a avut loc un schimb de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aştepte într-o sală de la parterul clădirii”, a arătat sursa citată.
După schimbul de replici, cei doi au început să se lovească, iar în altercaţie a fost implicat şi un poliţist.
”La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercaţiei a intervenit un agent de poliţie din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, pentru a-i despărţi cei doi, poliţistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani şi lovit de cel de 39 de ani. Între persoanele implicate au intervenit mai mulţi poliţişti care i-au separat pe cei doi, aceştia fiind conduşi în birouri diferite, în vederea continuării cercetărilor”, a adăugat IPJ Hunedoara.
Cu privire la acest caz a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, pentru luarea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.