Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în Brazilia: Fostul președinte, aflat în PUȘCĂRIE, va candida iar la prezidențiale

Alchetron
Luiz Inacio Lula da Silva

Fostul preşedinte brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, aflat începând din aprilie în închisoare pentru corupţie, a fost desemnat oficial sâmbătă candidat al Partidului Muncitorilor la alegerile prezidenţiale din Brazilia, chiar dacă există o mare probabilitate ca această candidatură să fie invalidată, transmit AFP şi Reuters.

Oficializarea candidaturii lui Lula da Silva, în vederea obţinerii celui de-al treilea mandat, este o manieră de 'a înfrunta un sistem putred', a afirmat preşedintele Partidului Muncitorilor brazilian, Gleisi Hoffmann, în faţa a 2.000 de susţinători ai formaţiunii, scrie agerpres.ro.

Citește și: S-a aflat totul! Unde va avea loc nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea și câți bani s-au investit în organizarea evenimentului

Luiz Inacio Lula da Silva a fost acuzat în 2016 că a încercat să cumpere tăcerea fostului director al companiei de stat Petrobras Nestor Cervero. Fostul preşedinte, care a respins toate acuzaţiile împotriva sa, consideră că este victima unui complot pentru a-l împiedica să revină la putere.

Acuzat că a primit un apartament la malul mării pentru a favoriza o firmă de construcţii să obţină mai multe contracte, el ispăşeşte o pedeapsă de 12 ani şi o lună de închisoare.

Citește și: Olguța Vasilescu, reproșuri în rafală pentru Klaus Iohannis: ”tu te-ai plimbat jumătate din mandat…mi se pare halucinant” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.