Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie în Bundesliga: Jucătorii au fost chemaţi de la vestiare pentru executarea unui penalty

citizentv.co.ke
VAR arbitraj video fotbal

Asistenţa video a arbitrajului (VAR) a produs o situaţie inedită la Mainz, luni, în etapa a XXX-a din Bundesliga. La pauză, jucătorii celor două echipe au fost chemaţi de la vestiare pentru ca echipa lui Alexandru Maxim să execute un penalty, "văzut" de VAR.

În ultimele secunde ale primei reprize, Mainz a cerut penalty după ce Marc-Oliver Kempf (Freiburg) a atins cu mâna în careu mingea centrată de Daniel Brosinski. Arbitrul Guido Winkmann nu a dictat lovitură de la 11 metri şi a fluierat sfârşitul primei reprize, iar jucătorii au plecat la vestiare.

După ceva timp, Winkmann a fost informat de VAR că a fost penalty şi a chemat jucătorii din nou pe teren, pentru executarea loviturii de pedeapsă.

Argentinianul Pablo de Blasis a transfromat penalty-ul după aproape şapte minute de la primul fluier de final al reprizei şi abia apoi jucătorii au intrat în pauză.

Repriza a doua a început cu o întârziere de 10 minute, după ce fanii gazdelor au umplut terenul de hârtie igienică, protestând astfel faţă de programarea meciurilor în zilele de luni.

De Blasis a mai marcat o dată, în minutul 78, şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Mainz, formaţie la care Maxim a fost rezervă. Echipa românului a "sărit" peste Freiburg în clasament, după acest rezultat, pe locul 15, de menţinere în Bundesliga. Atât Mainz, cât şi Freiburg, locul 16, de baraj, au câte 30 de puncte, dar sunt despărţite de golaveraj, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.