Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în PSD! Se TRAGE din toate pozițiile: Codrin Ștefănescu rupe și el

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a vorbit despre scandalul PSD din ultimele zile şi despre unele afirmaţii ale lui Mircea Geoană.

"Îl aud pe domnul Geoană astăzi vorbind despre cât de important este el, cum şi-a pus el la dispoziţia PSD-ului toată capacitatea lui, şi am senzaţia că recită din Bacovia. În 2006, când am fost exclus din partid de domnul Geoană eu l-am iertat pentru asta...Domnul Geoană m-a exclus în momentul în care se pregătea să-l execute pe Adrian Năstase. Am fost exclus într-o şedinţă în care n-aveau voie să fie Adrian Năstase şi Ion Iliescu. Atunci a fost un val de demiteri după excluderea mea. Geoană este ultimul care poate să spună lucrurile astea la televizor, chestiuni din interior şi foarte multe minciuni", a spus Ştefănescu, vineri, la Antena 3.

"Aseară domnul Geoană nu era atât de curajos cum a fost astăzi la partid. Am văzut cu ochii mei cum se comportă Mircea Geoană în condiţii de stres. Ieri la şedinţă a cerut iertare colegilor şi pentru fapte pe are nu le făcuse", a adăugat el.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, Partidul Social Democrat va trece peste aceste tensiuni.

"Cred că PSD-ul se va vindeca. Specialiştii americani spun că după o campanie electorală sunt două stări pe care le poate avea cineva dintr-o tabără: euforie sau depresie. Euforie au avut cei de la ACL. Cel puţin în prima zi. La noi..trebuie să munceşti ca să ieşi din depresie", a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.