Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în trafic: Coloană de mașini la intrare în București

Romania TV
trafic

Weekend-ul se apropie, iar forfota se simte din plin în trafic, acolo unde e aglomerație de la primele ore ale dimineții.  Centrul Infotrafic anunță că, vineri dimineața, s-a format o coloană de mașini, pe 700-800 de metri, la intrarea în Capitală pe Autostrada București-Pitești, din cauza unor lucrări de reparații. Restricții sunt impuse vineri și pe Autostrada Sibiu-Deva, conform Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri, până la ora 12.00, circulația este restricționată pe a doua bandă pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, între kilometrii 25 – 26+600, în zona localității Bolintin-Vale, județul Giurgiu, întrucât se efectuează lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului.

Citește și: Informație EXPLOZIVĂ: un bărbat prezentat ca MORT după ce a REFUZAT să se interneze de COVID-19 a decedat de infarct

„Pe autostrada A1 București – Pitești, la intrarea în capitală se circulă în coloană (aproximativ 700-800 de metri), viteza de deplasare 20-30 km/h”, au transmis polițiștii.

De asemenea, restricții sunt impuse vineri, între orele 7.00 și 16.00, pe a doua bandă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, în ambele sensuri de deplasare, la kilometrul 315, în apropierea localității Pianu, județul Alba, din cauza unor lucrări de reparație a suprafeței de rulare.

Șoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.