Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE la Liverpool - AS Roma: A fost 5-0 pe tabelă, dar nu s-a terminat așa, în prima semifinală a Ligii Campionilor / VIDEO

champions league

AS Roma s-a calificat printr-o minune în semifinalele Ligii Campionilor, iar romanii ar avea nevoie de o altă minune pentru a ajune în ultimul act al competiției. La Liverpool, pe Anfield Road, italienii au fost umiliți de britanici. S-a terminat 5-2 pentru Liverpool, care e aproape calificată în finală.

Balul de pe Anfield Road l-a deschis fostul jucător al Romei, cel mai bun marcator al momentului, egipteanul Salah, după 36 de minute, din pasa lui Firmino. La pauză avea să fie 2-0 pentru cormorani, același Salah fiind marcator la ultima fază a reprizei. În partea a doua, măcelul a continuat. Salah s-a transformat în pasator. Mai întâi la golul lui Mane, din minutul 56, iar apoi la reușita lui Firmino, din minutul 61. Firmino a făcut și el dubla în minutul 69, din serviciul lui Milner.

Roma a dat primele semne de viață la golul marcat de Dzeko, în minutul 81. Romanii au mai punctat o dată, din penalti, prin Perotti, în minutul 85.

Citește și: Dragoș Pătraru ar putea fi „executat”! Anunțul făcut de realizator

VEZI golurile AICI

Ambele echipe au produs surprize mari în sferturile de finală: Liverpool a eliminat-o pe Manchester City, 5-1 la general! Cel mai mare șoc a fost reușit însă de AS Roma, care a învins-o pe Barcelona cu 3-0 în retur după ce pierduse prima manșă cu 1-4.

Liverpool nu a mai ajuns în finala Ligii Campionilor din 2007, când pierdea la limită cu AC Milan, 1-2. De partea ceallată, AS Roma are o singură finală majoră în istorie, în 1984, când pierdea finala Cupei Campionilor Europeni chiar în fața lui Liverpool, la penalty-uri.

Citește și: Dezastru pentru H&M! De peste 40 de ani nu s-a întâmplat asta

Cea de-a doua semifinală, Bayern Munchen - Real Madrid, se joacă miercuri, de la ora 21:45.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.