Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie la Mediafax Group: GÂNDUL la un pas de închidere

gandul

Presa de toate tipurile merge din ce în ce mai greu. Pe lângă scăderea consumului şi audienţelor, marile trusturi au şi mari probleme financiare.

Mediafax Group merge din ce în ce mai greu şi cu toate disponibilizările şi reorganizările situaţia a rămas disperată. Toate neajunsurile au pornit de la implicarea patronului în anchete penale privind fapte de evaziune fiscală.

Cotidianul on-line Gândul.info parte a trustului e la un pas de închidere. Soluţia ar fi fost dată de administratorul judiciar al Mediafax Group:

Vezi si: DEMISII BOMBĂ în presă: Cristian Tudor Popescu a plecat de la Gândul

"Adevărul fără ieşire e următorul: administratorii judiciari ai companiei ar fi vrut să închidă "gîndul" şi alte site-uri, iar Sîrbu a salvat ce mai era de salvat cu preţul reducerii generale a salariilor. Cînd ajungi în insolvenţă, controlezi compania din manşă, fără un motor. Faci şi tu în aer ce se mai poate.", susţine jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul personal într-un comentariu privind plecarea de la Gândul a lui Cristian Tudor Popescu şi a redactorului-şef, Florin Negruţiu.

Concluzia lui Tolontan:

"Dincolo de cauzele concrete, din care toată lumea iese rănită, că într-un climat de restrişte profesională doar buna-credinţă umană ne desparte de paranoia, plecarea lui CTP poartă ceva simbolic în ea."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.