Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE la pariuri, în alegerile din București: surpriza ENORMĂ care se prefigurează

Se prefigurează o surpriză de proporții în Capitală, dar ar fi să ne luăm după cotele de la pariuri. Candidatul PSD, Gabriela Firea, câștigă detașat alegerile și are o cotă de doar 1,15, iar cei care vor paria 100 de lei pe Firea vor avea un profit maxim de 15 lei.

Citește și: Rareș Bogdan: Iohannis a fost prostit de baronii liberali. Greșeala FATALĂ a PNL

Surpriza enormă este pentru locul 2. Conform cotelor de la pariuri, oferite de agenția Winner, Nicușor Dan este favorit la locul II în fața lui Cătălin Predoiu. Nicușor Dan are o cotă de 6.00 să câștige Capitala, în timp ce Predoiu are o cotă de 10.00. Mai mult, Predoiu nu are cotă la pronosticul ”nu câștigă”, un semn că bookmakerii consideră că acesta nu are nicio șansă în aceste alegeri, în timp ce Nicușor Dan are o cotă de 1.10 la pronosticul ”nu câștigă”.

Citește și: Radu Banciu, atac GROSOLAN la adresa Primei Doamne

Pentru pariorii experimentați, cote precum cele de la alegerile din București la meciurile Firea vs Predoiu sau Firea vs Nicușor Dan, mai întâlnim la meciurile Barcelonei sau ale lui Real Madrid, când joacă acasă cu o echipă din a doua jumătate a clasamentului și nu se pune problema câștigătoarei, ci doar problema scorului.

content-image

Și în țară lucrurile par tranșate. La Cluj, Emil Boc are o cotă ridicolă de doar 1,02. Ceva mai interesant este la Piteși, unde Tudor Pendiuc are o cotă de 1.55, o cotă care ți-ar putea ridica biletul. De asemenea, la Craiova este mare favorită Olguța Vasilescu, cu o cotă de doar 1.15.

content-image

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.