Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE la România TV, în direct: Ecaterina Andronescu a plecat din emisiune, după un circ ca la UȘA CORTULUI (video)

captura RTV
Androneasca lacrimi

Scandalul politic din Capitală s-a lăsat cu un circ ca la ușa cortului, în direct, la România TV. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu și-au aruncat cuvinte grele, în emisiunea ”Ediție Specială”, moderată de Victor Ciutacu.

Citește și: SCANDAL MONSTRU între Codrin Ștefănescu și Aurelian Bădulescu, ambii de la PSD, la România TV, în direct: Nu fi NESIMȚIT vs. M-am dus după el și a fugit

Prezentă în studio, senatorul Ecaterina Andronescu și-a acoperit fața cu mâinile, în momentul în care a auzit la ce nivel a ajuns dialogul din PSD.

Andronescu s-a arătat siderată de dialogul dintre Bădulescu și Codrin Ștefănescu, cei care și-au aruncat cuvinte grele. Printre certurile cu Bădulescu, Codrin Ștefănescu a spus că o va propune pe Ecaterina Andronescu șef la PSD București, iar pentru Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu va solicita excluderea din PSD.

În prima pauză publicitară, Ecaterina Andronescu s-a scuzat și i-a cerut lui Victor Ciutacu să o lase plece și a părăsit studioul de televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.