Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE TOTALĂ la 'Românii au talent', SCANDAL MAXIM: Cine a ajuns în finală - VIDEO

juriu romanii au talent

Românii au talent, mai ales la scandal! S-a văzut, din plin, vineri seara, după ce PRO TV a anunțat ultimii doi finaliști de la ”Românii au talent”! Pentru un loc în ultimul act al emisiunii-concurs au urcat pe scenă 10 semifinaliști.

Signature by Adrian Popița, Attila Toth, Analogic Mind, Lăcrămioara Bușcă, Marco Rahme, The Violin Guy, Natalia Lukiv și Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Daniel Căpitănescu și Donald Niemen, Ripperz Crew au fost cei 10 care au încert să convingă juriul și telespectatorii că au talent.

Citește și: Ministerul Finanțelor reacționează după informațiile apărute în presă! Subordonaţii lui Teodorovici neagă tot

Primii care au scăpat de emoții au fost Signature by Adrian Popita, care au luat premiul de originalitate și 10.000 de euro. La decizia juriului au intrat Marco Rahme alături de Natalia Lukiv și Bogdan Boie. Andra și Mihaela Rădulescu i-au preferat pe Natalia Lukiv și Bogdan Boie. Florin Călinescu și Andi Moisescu l-au preferat pe Marco Rahme, astfel că s-a ajuns la votul publicului, pentru a doua oară. Publicul a votat pentru Natalia Lukiv și Bogdan Boie.

Juriul a avut un wild card de oferit pentru accederea în finală lui Nicholas Obedeanu Mihalache.

Imediat după anunțarea finaliștilor a început scandalul. Pe internet au curs sute de comentarii la adresa celor calificați, mulți susținând că alți concurenți ar fi meritat să ajungă în finala de pe 1 iunie.

Citește și: EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.