Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie totală! O mireasă din Timișoara se roagă de străini să vină la nunta ei: Meniul e 50 de euro!

carucubere.ro
nunta

Trebuia să fie cea mai frumoasă din zi din viața lor, însă ziua nunții a devenit un coșmar pentru un cuplu din Timișoara. Mirele și mireasa au pus, cum se zice din bătrâni, apa la fiert pentru doi iepuri. O nuntă cu mulți amici și cadouri pe măsură. Ce a urmat e însă demn de un scenariu de film: cei doi s-au trezit că numai 33 din cei 120 de invitați au acceptat să vină la nunta lor.

Mireasa a apelat la o soluție ingenioasă. A scris pățania pe un grup de mirese și a invitat străinii la nunta ei cu mențiunea că nu vrea bani. Femeia se referea însă la tradiționala cinste. Mulți s-au grăbit să anunțe să vor să vină, până când mireasa a dat cărțile pe față: străinii vor trebui să achite meniul, adică 50 de euro! Povestea a ajuns virală pe internet, acolo unde multă lume se miră cât de departe s-a ajuns de la niște meniuri pe care cei doi miri vor trebui să le achite.

”Bună, am fost nevoiți să ștergem postările, s-a escaladat extrem de mult și nu toți sunt bine intenționați. Meniul este 57 de euro, nu ne dorim peste nimic, ci doar să achităm restaurantului serviciile. Vă rog să ne confirmați până în ora 14:00 astăzi dacă vom conta pe dvs. Numai bine”, este mesajul trimis de mireasă unei persoane care s-a oferit să vină la nunta lor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.