Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu intră în joc la europarlamentare

puzzle

Partidul ADER nășit de Neculai Onțanu, fost primar al sectorului 2 din Capitală, s-a aliat cu partidul Alianța Națională a Agricultorilor și va intra în cursă la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, președintele ANA, Florin Simion.

„Alianta Nationala a Agricultorilor va candida la alegerile europarlamentare, susținută de ADER și de alte trei partide pe care le vom anunța la momentul oportun. Oamenii ADER și ANA vor candida pe listele ANA la europarlamentare. Eu cred că avem toate șansele să intrăm în Parlamentul European. Toți agricultorii s-au unit în spatele acestei platforme. Cioloș nu este iubit pentru că nu a făcut nimic în agricultură deși a fost comisar european, ministru și prim-ministru”, a spus liderul ANA, Florin Simion.

„Am incheiat un protocol cu Federația Societatea Civilă Românească. Or sa vina si sindicate langa noi, asociatii, fundatii, pentru ca suntem curati, sunt oameni noi, deschidem cu oameni nepătați, care vor să facă ceva pentru România”, a adăugat acesta.

Fost secretar general UNPR, Onțanu a ieșit din politică în 2016, după ce a fost arestat preventiv și s-a reactivat în 2017 după ce a scăpat de acuzațiile pe care i le-au adus procurorii. În 2018 a pus bazele partidului „Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie” (ADER).

Onţanu a fost cel mai longeviv primar de sector din București, cu patru mandate în fruntea sectorului (2000-2016).

Citește și: Cătălin Rădulescu dă noi detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.