Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu nu mai are scăpare: DENUNȚUL lui Cristi Borcea și al altui milionar

ontanu

Neculai Onțanu a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația de luare de mită. Primarul suspendat al sectorului 2 a fost mituit și denunțat de Cristi Borcea, dar și de un alt afacerist, Dragoș Dobrescu. Onțanu a primit, prin interpuși, un teren.

Citește și: Neculai Onțanu s-a predat la arestul Poliției Capitalei

Iată o parte din denunțurile făcute la adresa lui Onțanu:

Citește și:

DECLARAŢIE CRISTIAN BORCEA, DENUNŢĂTORUL LUI ONŢANU

"Am fost de acord cu propunerea lui Dragoş Dobrescu, sens în care la următoarea întâlnire cu primarul Onţanu, care a avut loc, din câte îmi amintesc, fie la stadion, fie la primărie, i-am spus acestuia că Dragoş Dobrescu împreună cu mine doream să obţinem resituirea unor suprafeţe de teren în sectorul 2, întrebându-l dacă ne poate ajuta. I-am spus domnului primar că, în cazul în care vom obţine restituirea, îi vom da o sumă de bani, din câte îmi amintesc, 1 milion de euro. Domnul primar a fost de acord cu propunerea mea şi mi-a spus că, dacă documentele sunt în regulă, ne va ajuta să obţinem acele terenuri.

Revenind la suprafaţa de teren cerută de primarul Onţanu, aceasta a fost scăzută din partea mea şi, ca urmare a transferării acesteia către persoanele indicate de primar, eu sau persoanele care acţionau în numele meu, respectiv sora mea, nu am primit vreo sumă de bani. Nici eu, nici sora mea, nu am cunoscut persoanele care au cumpărat formal terenul, la indicaţia primarului Onţanu. Ulterior obţinerii terenurilor, nu am mai purtat discuţii cu primarul pe această temă, eu doar mulţumindu-i pentru ajutor şi întrebându-l dacă totul este în regulă, el confirmându-mi că este mulţumit.”

Sursa: denunţul lui Cristian Borcea

Citește și: REVOLTĂTOR Neculai Onțanu, dus cu limuzina în curtea arestului: Șofer i-a fost un polițist local

DECLARAŢIE DRAGOŞ DOBRESCU

„ Am acceptat încheierea acelei promisiuni/ trazacţii întrucât aveam cunoştinţă de faptul că Borcea Cristian era în relaţii de amiciţie cu primarul Sectorului 2, Onţanu Neculai, precum şi convingerea că putea determina urgentarea procedurii de reconstituire a dreptului de proprietate.

„ (...)Eu mi-am dat seama că urma să mituiască funcţionarii implicaţi în soluţionarea cererii de retrocedarea şi bănuiam şi la cine urmau sa ajungă, având în vedere relaţiile lui Cristi cu Onţanu Neculai.”

Sursa: denunţul lui Dragoş Dobrescu

Citește și: FOTO HOT Studenții de la Medicină Veterinară au pozat goi într-un calendar caritabil

DECLARAŢIE ŞUTRU TOMA, secretarul Consiliului Local Sector 2

„În legătură cu Borcea Cristian, arăt că în acea perioadă l-am văzut o dată sau de două ori aşteptând să intre la primarul Onţanu Neculai, iar o dată, cu câteva zile înainte de data de 1 iunie 2007, primarul a venit cu Borcea Cristian la mine în birou, primarul spunându-mi că Borcea are o problemă la noi la primărie, în legătură cu o reconstituire, după care Borcea Cristian mi-a spus că nu ştie detalii exacte cu privire la această reconstituire, dar are pe cineva care se ocupă de problemă. Am dedus că este vorba despre Astratini Sorin, care este un angajat de-ai lui Dragoş Dobrescu, Astratini fiind cel care se ocupă de obţinerea şi de punerea la Primăria Municipiului Bucureşti a documentaţiei necesare reconstituirii.”, informează Realitatea TV.

Sursa: mărturia lui Toma Şutru, secretarul Consiliului Local Sector 2

Citește și: PEGAS a lansat o nouă colecție de biciclete / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.