Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu, Președinte de onoare ADER: Iresponsabilitate. Acesta este numele tău (Opinie)

ADER
Neculai Ontanu

Prima problemă. A apărut pe rețelele de socializare informații privind o pretinsă Hotărîre a Grupului de suport tehnico-științific cu măsuri de restricționare severă a circulației persoanelor. Se vede de la o poștă că este un Fake news. Problema nu e asta. Ele sunt desigur variante de lucru pe care un organism responsabil le pregătește pentru orice posibile situații. Este obligația lui. Poate că la un moment dat și cred cât de curând, va trebui luată și o asemenea măsură necesară. Problema care se pune este cum de a putut fi sustras și postat pe rețelele de socializare un proiect de document încadrat la Secret. Acest Grup de suport tehnico-științific lucrează cu documente clasificate utilizate de cei mai înalți responsabili în Stat. Ce se întâmplă cu acest Grup de suport tehnico-științific ? Acolo sunt specialiști mari de diverse domenii. Cine îi apără ? Cine apără totuși secretele României. Acest Grup își pierde credibilitatea. Nu cred sub nicio formă că este vorba de o naivitate a cuiva. Cine are interesul ca România să intre în derivă ? să intre în degrigoladă ? Să isterizeze populația? Un om oarecare ? Nu cred. Cine câștigă dintr-o asemenea situație ? Faceți fiecare o analiză. Este un interes intern, extern ? Nu știm. Autoritățile abilitate trebuie să facă urgent lumină.

A doua problemă. Celor care încalcă legislația Stării de Urgență, punând în pericol viața celorlalți oameni și răspândirii epidemie li se întocmește dosar penal. Ok. Când se vor judeca aceste încălcări ale Legii Stării de Urgență ? Peste 5-7-9 luni, atunci când criza se va fi terminat. La ce ne mai ajută azi ? La nimic.

Pledez pentru constituirea urgentă a unor complete speciale civile și militare  pentru judecarea în regim de urgență a acestor cazuri. Este Stare de Urgență, aproape ca Starea de război pe care o clamează cei mai puternici conducători ai lumii. Și noi ? Facem nunți, botezuri în disprețul total al cetățenilor responsabili pentru viața și Țara lor. Este iresponsabil și regretabil.

Un comentariu de Neculai Onțanu, președinte de onoare al Partidului ADER

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.