Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri INTENSE înainte de CEx - Liviu Dragnea își cheamă apropiații pentru ultimele discuții. Se anunță o amplă remaniere

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Emoţii mari pentru miniştrii Guvernului Dăncilă. Mai este doar o zi până la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în care se va decide cine pleacă şi cine rămâne. Astăzi se duc însă ultimele negocieri. Potrivit Realitatea TV, care citează surse din PSD, liderii judeţeni apropiaţi de Liviu Dragnea au fost chemaţi la o întâlnire informală pentru a discuta pe marginea acestui subiect, dar şi despre ce i se va întâmpla Gabrielei Firea.

SONDAJ CURS - Probleme mari pentru președintele Klaus Iohannis în București. Tăriceanu defilează sub asaltul procurilor DNA

Miza cea mai mare a şedinţei PSD sunt ministerele Justiţiei şi cel al Dezvoltării Regionale. Practic, în mare parte, deciziile se vor lua astăzi, iar mâine, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, doar se vor formaliza.

Principalul subiect al Comitetului Executiv Naţional de mâine este remanierea guvernamentală. Surse din PSD spun ca va fi o remaniere guvernamentală amplă.

Gabriela Firea va fi un subiect separat de discuţie în cadrul şedinţei. Două sunt variantele. Fie să fie schimbată din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, fie să fie direct exclusă din PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.