Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoreanul care amenința că se aruncă de la etajul 7, dus la psihiatrie / UPDATE

breaking news

UPDATE 12.23 Bărbatul care a amenințat că se aruncă de la etajul 7, la Timișoara, și care a ținut autoritățile pe jar aproape 24 de ore, a renunțat la gestul extrem.

Mai devreme, IPJ Timiș anunța că bărbatul este în siguranță, în în interiorul apartamentului. Apoi, în urmă cu câteva minute, aceeași sursă a informat că acesta a fost condus la o clinică de psihiatrie.

UPDATE 11.23 - Bărbatul de 37 de ani care ameninţa de 24 de ore că se va arunca de pe fereastra apartamentului său de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara se află în siguranţă în locuinţă. Un aplinist a coborât în rapel, bărbatul s-a speriat, apoi a fost imobilizat.

”Bărbatul este în siguranţă. Se află în interiorul apartamentului”, a transmis IPJ Timiş.
Un alpinist a coborât în rapel la fereastră, bărbatul s-a speriat şi a fugit în interiorul locuinţei unde a fost imobilizat.
*

Bărbatul care amenință că se aruncă de la etajul 7, la Timișoara, ține autoritățile pe jar de aproape 24 de ore. Negociatorul Poliției încă încearcă să îl convingă pe bărbat să renunțe la gest.

„Bărbatul încă stă pe pervazul geamului. Nu a renunțat la gestul extrem. Negocierile continuă”, au informat, vineri dimineață, surse locale.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani amenință de joi dimineață că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Șagului din Timișoara.

La fața locului au mers polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.