Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negrescu: Electoratul de stânga este mobilizat pentru a duce candidatul PSD în turul doi la prezidențiale

MAE
Victor Negrescu

Într-un comentariu pe rețelele sociale, fostul ministru Victor Negrescu, descrie strategia de campanie pentru alegerile prezidențiale spunând că mizează pe o mobilizare la vot a celor care s-au simțit jigniți de atacurile la social democrați.

“Nu este normal acest derapaj în discursul public  și amenințările directe adresate celor cu alte convingeri politice, în cazul de față social democrați. Acest lucru demonstrează că unii lideri politici nu au înțeles valorile democratice iar alegerile trebuie să fie și un mesaj de invalidare a discursului incitator la ură, a comportamentului autoritar și al populismului. Ne așteptăm la o mobilizare importantă la vot a celor care s-au simțit jigniți de atacurile la social democrați iar mobilizarea electoratului de stânga poate să ne ducă cel puțin în turul al doilea la alegerile prezidențiale.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, se prezintă cu o altfel de platformă politică, cu un mesaj bazat pe unitate, echilibru și demnitate.  Aceste caracteristici ne-au permis să ne revenim în sondajele de opinie și astăzi, dacă vom continua să fim prezenți la întâlnirile cu cetățenii, suntem pregătiți pentru ce va urma. De altfel, în această campanie avem o singură alegere de făcut: între președintele care a fost la putere 5 ani și a cărei activitate o putem analiza, și un candidat de centru-stânga cu un mesaj diferit și constructiv.” a comentat liderul social democrat, Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.