Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negrescu: PSD trebuie să revină în ofensivă

stiripesurse.ro
Victor Negrescu

În perspectiva Comitetului Executiv Național al PSD de la finalul săptămânii de la Mamaia, tot mai mulți lideri ai partidului își exprimă poziții publice cu privire la viitorul PSD.

Unul din cei mai echilibrați lideri PSD, liderul PES activists România, Victor Negrescu, a făcut apel într-un comentariu pe rețelele sociale la relansarea politică și ideologică propunând ca PSD să revină în ofensivă pentru câștigarea încrederii cetățenilor.

“Nu pot să nu fiu îngrijorat cu se întâmplă în ultimele zile în Partidul Social Democrat. În loc să ne concentrăm pe reconstrucția partidului o parte se axează pe proiectele personale. Suntem prea concentrați pe ce fac alții în loc să fim preocupați de propria misiune politică. Indiferent de conducere, am atras în mod repetat atenția asupra derapajelor ideologice și am căutat să contribui activ la ce cred că trebuie să fie o relansare politică coerentă a stângii românești. Este nevoie de toată lumea în acest proces de recâștigare a încrederii în forțele proprii și de proiectarea unei viziuni consistente pentru societate. Dacă recâștigăm încrederea cetățenilor atunci putem forma majorități confortabile în Parlament. Pentru asta trebuie ca Partidul Social Democrat să revină în ofensivă pentru câștigarea încrederii cetățenilor” a comentat liderul PSD, Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.