Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neînțelegeri în tabăra de dreapta după prezidențiale - PMP se opune planului PNL de anihiliare al PSD: 'O nouă criză politică nu ar rezolva nimic'

scandal

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat că formațiunea sa nu susține organizarea de alegeri anticipate, pentru că declanșarea acestora ”ar adânci criza politică și ar fi abandonate o parte din proiecte care în acest an de zile pot fi avansate”.

„Rămânem consecvenți pe punctul nostru de vedere. Nu ne temem de alegerile anticipate, însă nu există condiții pentru a se organiza alegeri anticipate. Este nevoie ca Parlamentul să respingă de două ori propunerea de prim-ministru (...). Nu văd cum se pot organiza alegeri anticipate, prin urmare, noi nu accelerăm pe această temă, tocmai pentru că nu se poate implementa. Nu ne temem de alegerile anticipate, însă nu suntem un suporter, pentru că o nouă criză politică nu ar rezolva nimic, ci pur și simplu ar adânci criza politică și ar fi abandonate o parte din proiecte care în acest an de zile pot fi avansate”, a declarat la RFI președintele PMP, Eugen Tomac.

Rezultate PARȚIALE după voturile exprimate în țară și străinătate: Dăncilă pierde procente în fața lui Iohannis

Despre rezultatul alegerilor prezidențiale, liderul PMP a afirmat că „este previzibil, era de așteptat ca scorul între președintele Iohannis și contracandidata sa de la PSD să fie destul de mare”.

”E o diferență rezonabilă, arată că societatea românească nu acceptă mediocritatea în politică și parcursul doamnei Dăncilă nu o încadrează într-o altă logică”, a conchis liderul PMP.

Organizarea alegerilor anticipate este o condiție a pactului dintre USR și PNL, semnat în cadrul negocierilor pentru învestirea Guvernului Orban.

Președintele Klaus Iohannis a spus vineri, la Bacău, că anticipatele rămân prima sa opțiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.