Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru anunță momentul în care se reintroduce starea de urgență: 'Atunci o să propunem'

Nelu Tătaru

România a ajuns la aproape 360 de cazuri de pacienți cu coronavirus la terapie intensivă, iar ministrul Sănătății spune că, momentan, nu se poate discuta despre reintroducerea stării de urgență. Nelu Tătaru a declarat, marți seara, la România TV, că o revenire ca în primele două luni de la debutul epidemiei va fi făcută doar dacă sistemul medical va colapsa.

”Ne-am grăbit politic înainte de a termina momentul medical. În momentul în care sistemul medical nu va face față, când avem suprapopulare la terapie intensivă, atunci vom propune reintroduce starea de urgență. Noi sperăm ca încă o săptămână, două, să avem o mie și ceva de cazuri, iar apoi să scădem.

În acest moment, nu avem spitalele suprapopulate. Am avut în București și în unele județe, dar cazurile au fost rezolvate, au fost transferate în alte unități. Nu vrem să vedem care sunt limitele. Această pandemiei nu se va termina acum.”, a precizat Nelu Tătaru.

Citește și: Lider PSD: ‘Eu când vorbesc de Guvern de uniune națională, poate fi un Guvern de specialiști, pe care să-l susținem în Parlament’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.