Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru anunță o măsură DRASTICĂ: Toți românii care vin din Italia vor intra la izolare

otopeni coronavirus aeroport epidemie gripa

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, după confirmarea noului coronavirus la bărbatul din București, care a venit de la Roma, „zonă necontaminată”, și a ajuns pe Aeroportul Otopeni, că sunt discuții pentru extinderea zonei de restricție la pasagerii din toată Italia, anunță MEDIAFAX.

„Dacă se mai repetă un astfel de caz, ne gândim ca începând de mâine (duminică - n.r.) să extindem această zonă la toată Italia (...), această atenționare și această zonă galbenă. Toți cei care vor veni de acolo, din Italia, vor intra în izolare”, a declarat, sâmbătă, la Digi TV, Nelu Tătaru.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Potrivit acestuia, cazul confirmat în București este „tot un caz de import, ținând că vine din Italia” și au fost identificați toți contacții lui în București, în perioada de timp de la întoarcerea sa din Roma, în data de 27 februarie.

Secretarul de stat din MS a mai spus că urmează să fie identificați și contacții din avionul de pe 27 februarie, care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, iar ancheta se va derula pentru fiecare în parte.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Cel de-al 12-lea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat la nivel național, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică privind situația COVID-19 în România. E vorba despre un bărbat din București, de 49 de ani întors pe 27 februarie din Italia, dintr-o zonă neafectată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.