Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru, după ce Florin Cîțu a fost ales președinte al PNL: 'Noua poziția îi va oferi șansa să dovedească faptul că este un om al soluțiilor'

Facebook
Nelu Tătaru
Alegerea lui Florin Cîţu în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, într-o perioadă plină de provocări, reflectă încrederea noastră, a liberalilor, în capacitatea noului lider de a-și îndeplini misiunea politică: aceea de a schimba România în bine, susține fostul ministru Nelu Tătaru, care ieri a fost ales vicepreședinte PNL cu 215 voturi.
„Deciziile și tot ceea ce facem acum contează cu adevărat, iar rezultatul alegerilor de ieri (c.n. sâmbătă) marchează începutul unui nou capitol în istoria partidului, al cărui conținut va fi în acord cu viziunea președintelui PNL, axată pe acțiuni concrete, proiecte durabile, reformatoare, dar și pe investiții solide de viitor.
Îl felicit pe Florin Cîțu și sunt convins că la fel ca în funcția de Prim-ministru, și noua poziție din cadrul partidului îi va oferi șansa să dovedească faptul că este un om al soluțiilor.
Schimbarea este singura cale spre progres, iar eu am încredere că echipa PNL își va consolida poziția pe scena politică românească, își va menține unitatea, loialitatea față de valori și va continua să își concentreze forțele pentru a materializa promisiunile făcute.
Schimbarea în bine vine de la fiecare dintre noi și trebuie să fim conștienți că atunci când vorbim despre tabere…cu toții devenim pierzători.
Cel mai ușor este să critici, dar, vă rog, cei care îmi sunteți alături și cei care mă criticati cu vehemență - să dăm o șansă acestei echipe să demonstreze.
Timpul este cel mai aspru judecător, iar dumneavoastră cei mai aprigi arbitri.
Alegerea, și nu șansa, e cea care ne determină destinul.- Franklin D. Roosevelt”, scrie Nelu Tătaru pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.