Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru, după ce România a înregistrat cel mai mare număr de infectări de COVID-19 din ultima lună. La ce trebuie să ne așteptăm

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a reacționat după ce ieri au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire. Ministrul a explicat luni, la Digi24, de ce a crescut numărul de cazuri și la ce trebuie să ne așteptăm.

A fost actualizat! Ghidul pentru Starea de Alertă cuprinde noi măsuri

Da, gândiți-vă că am avut două weekenduri la rând, două weekenduri mari de vineri până luni seara, și am avut și o aglomerare populațională în diferite zone ale țării, s-a trăit acea senzație e libertate, am avut o accentuare a transmiterii comunitare, nu exponențial deocamdată, dar am avut o creștere. (...) Acum, noi ne pregătim de astăzi la a treia sesiune de relaxări și trebuie să ne gândim că în următoarea perioadă va mai crește, dar controlabil, numărul de cazuri. Sunt zile de exemplu ca ieri, duminica, în care am avut recoltări mai puține, s-ar putea să avem azi o scădere a numărului de cazuri noi. Dar, urmează să evaluăm săptămâna trecută și urmează să ne pregătim de al treilea val de relaxări în săptămâna care urmează”, a spus Nelu Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.