Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEMAIVĂZUT Primar PSD, scos la vânzare pe un leu și o tavă cu mici, la secțiunea ANIMALE de companie

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Se întâmplă în România anului 2019. Un primar PSD a fost scos la vânzare pe OLX, de cetățenii exasperați că edilul nu își face treana pentru care e plătit. Este vorba despre Cătălin Hurdubae, primar PSD în Tecuci.

"Ulterior, anunţul a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”.

Citește și: CUTREMUR după decizia lui Tudorel Toader: Victor Ciutacu, Dan Andronic, Radu Tudor și Emilia Șercan au EXPLODAT la adresa ministrului Justiției

„Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, este textul anunţului postat pe OLX, joi 21 martie 2019, la ora 18.04. Anunţul a fost poziţionat în secţiunea „Animale de companie”, probabil ca o aluzie la celebra sintagmă „zoon politikon”, folosită în premieră de filosoful antic Aristotel în cea mai cunoscută lucrare a sa: „Politika”.

Edilul este autorul a numeroase gafe administrative, fiind deseori ironizat pe internet. Situaţie comică la Tecuci, acolo unde primarul oraşului, social-democratul Cătălin Hurdubae, s-a pomenit scos la vânzare pe site-ul specializat OLX", conform Adevărul.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.