Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nemulțumiri în Bănie, după instalarea lui Nicolo Napoli la cârma echipei U Craiova 1948. Sediul clubului a fost vandalizat. Comunicatul IPJ Dolj

Facebook@doljtv
u craiova sediu vandalizat

La o zi după anunțul lui Adrian Mititelu că Nicolo Napoli va fi noul antrenor al echipei, tehnician care va lucra pentru a noua oară la clubul din Bănie, sediul celor de la U Craiova 1948 a fost vandalizat, pe toți pereții clădirii fiind scrise mesaje jignitoare la adresa patronului.

Autoritățile din Craiova au emis un comunicat cu privire la cele întâmplate.

"Comunicat IPJ Dolj

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., în jurul orei 01.50, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, în timp ce ce aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, au depistat 5 tineri, la scurt timp după ce ar fi efectuat desene şi înscrieri pe pereţii unui imobil ce aparţine unui club din Craiova.

În urma controlului corporal efectuat asupra tinerilor, poliţiştii au descoperit mai multe spray-uri, de culoare negru şi roşu, care au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Cei în cauză au fost identificaţi ca fiind 5 tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, toţi din Craiova şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că, 3 dintre aceştia, respectiv doi tineri de 22 de ani şi un adolescent de 15 ani, ar fi efectuat desene şi înscrieri pe pereţii imobilului. Astfel, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991, cu amendă de 3000 de lei fiecare", au transmis cei de la IPJ Dolj, potrivit Dolj TV.

Amintim că patronul echipei U Craiova 1948, Adrian Mititelu, anunțase după demisia lui Marius Croitoru, că s-a săturat de antrenorii care se plimbă de la un club la altul în fotbalul românesc.

"Nu am niciun nume în cap, nu aveam cum, pentru că nu mă gândeam, pe cuvântul meu. Pe de altă parte, eu nu pot să aduc pe oricine, pentru că m-am săturat de antrenori mediocri. Sunt aceiași antrenori care se plimbă de la o echipă la alta și eu vreau altceva. Mă refer la modul general.

Nu m-am dus la Nicolo Napoli, vă spun că e o chestiune foarte grea și n-am nicio idee. Sunt foarte multe propuneri care mi-au venit pe Whatsapp în ultimele zeci de minute", spunea Adrian Mititelu, în octombrie, la Digi Sport Special.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.