Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepoata fostului șef SRI, noua Elena Udrea a politicii româneşti

adevarul.ro
ioana timofte

Blonda Ioana Timofte si-a inceput cariera politica la Iasi, unde a fost consilier local, dar s-a remarcat si prin calitatile sale fizice, fiind si protagonista unor pictoriale, relateaza Știrile Kanal D. Academia Catavencu a numit-o, la un moment dat, “cea mai sexy politiciana”, iar presa locala a supranumit-o “bomba sexy a PSD-ului”.

Nepoata lui Radu Timofte, fostul sef al SRI, decedat in 2009, a lucrat si la Colegiul National de Aparare, apoi a ocupat mai multe functii in companiile de stat. Conform ultimei sale declaratii de avere, Ioana a avut, in 2015, urmatoarele venituri: 20.000 de lei (director comercial Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune), 7.000 de lei (Societatea Națională a Apelor Minerale) si 12.000 de lei (ElectricaServ).

ATAC dur la adresa șefului PNL

Cu un an inainte, declaratia de avere a Ioanei era insa mult mai consistenta, ea mentionand 10 surse de venit, toate de la stat: Ministerul Economiei (8.748 de lei), Departamentul pentru Energie (1.960 de lei), Electrica Furnizare (25.000 de lei), Regia Autonomă pentru Activități Nucleare Turnu Severin (23.500 de lei), Compania Națională a Uraniului București (18.000 de lei), Complexul Energetic Hunedoara (54.000 de lei), Complexul Energetic Oltenia (7.620 de lei), Electrometale Grup (8.000 de lei), SC Cuprumin (10.500 de lei), SC Romaero S.A. (8.000 de lei).

Înfrângere dureroasă pentru Simona Halep

In total, Ioana a castigat, in 2014, 165.328 de lei, adica un venit lunar de 13.777 de lei. Nu doar veniturile sunt punctul forte al nepoatei lui Ioan Timofte. Blonda detine un teren in judetul Neamt, o casa de vacanta in acelasi judet, o casa de locuit in Iasi si un apartament in Bucuresti. Ioana are doua masini, dar si bijuterii in valoare de 25.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.