Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepotul unui general din Moldova, prins de polițiștii din București: Este suspect într-un caz de omor cu cruzime

Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare într-un caz de omor săvârșit cu cruzime în Republica Moldova a fost prins, miercuri, în trafic, în București.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a municipiului București - Secția 21 au observat, miercuri, la miezul nopții, pe un bulevard din Sectorul 6, o mașină înmatriculată într-o altă țară, care le-a atras atenția.

În urma verificărilor cu privire la identitatea șoferului, s-a stabilit faptul că pe numele acestuia există un mandat de arestare, emis de către autoritățile din Republica Moldova, într-un caz de omor săvârșit cu cruzime.

Potrivit unor surse judiciare, persoana reținută este Dorin Stratulat, suspect în cazul unui omor de acum două săptămâni și care a fugit din Republica Moldova imediat după cele întâmplate. Acesta era la volanul unui Audi S8 cu numere de Moldova. A fost depistat pe bulevardul Iuliu Maniu de polițiștii de la Secția 21.

Potrivit jurnal.md, omorul a fost comis în noaptea de 8 spre 9 august, în satul Zubrești, după un chef nocturn acasă la Dorin Stratulat. Printe invitați era și un prieten bun al suspectului - Ion Rusu, în vârstă de 29 de ani, originar din satul Cuizăuca, raionul Rezina. O zi mai târziu, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit într-o pădure de la marginea satului Zubrești.

Principalul suspect a fugit din Republica Moldova la scurt timp după toate cele întâmplate. Acesta este fiul fostului polițist Ion Stratulat, împușcat mortal în septembrie 2011 pe o terasă din Chișinău de către kickboxerul Ion Șoltoianu. Suspectul este nepotul generalului Nicolae Alexei, socrul lui Ion Stratulat.

Bărbatul a fost dus la sediul secției de unde a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Curtea de Apel București a dispus tot miercuri arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, și urmeaază să fie extrădat către autoritățile din Republica Moldova.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.