Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nerespectarea măsurilor de carantină şi izolare aduc amenzi de 135.155 de lei la Constanţa

www.telemneamt.net
Politia amenzi localuri

De la intrarea în vigoare a celor trei ordonanţe militare pentru impunerea măsurilor de carantină şi izolare, în cadrul epidemiei de SARS-CoV-2, poliţiştii şi jandarmii constănţeni au aplicat 250 de amenzi în valoare de 135.155 lei, informează un comunicat de presă transmis joi de Prefectura Constanţa, potrivit Agerpres.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa au fost verificate de forţele de ordine 3.428 de persoane aflate în izolare la domiciliu precum şi 130 de societăţi comerciale şi PFA, fiind angrenaţi 751 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători ai Gărzii de Coastă precum şi militari din cadrul MApN.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

"În ceea ce priveşte acţiunea de transport a conaţionalilor repatriaţi miercuri seară din Italia, au participat activ 136 de lucrători din structurile MAI (IPJ Constanţa, ISU Dobrogea, GMJ Tomis şi IJJ Constanţa)" - precizează comunicatul de presă al Prefecturii Constanţa.

Conform datelor statistice, joi, în judeţul Constanţa erau înregistrate 754 de persoane în carantină şi 5.853 în izolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.